Meer artikelen
We zijn begonnen!

We zijn begonnen!

Ola todos! We hebben een nieuwe plek. In een heel mooi dal in Portugal. Het is op ons pad gekomen. We hebben het gecreëerd. Een prachtige plek om lieve en leuke mensen te ontvangen.

Het is tijd, de hoogste tijd. Voor ons en voor jullie…  

  • Om te genieten in een gezonde en groene omgeving waar ‘hospitality, health & holidays’ samenkomen.  
  • Om mensen blij te maken, te ontwikkelen en puur te laten genieten.
  • Voor ontspanning, verbinding, spelen en gezelligheid.
  • Om los te komen van de drukte en verwachtingen van deze tijd en mentaal & fysiek dichterbij je zelf te komen.

Dit jaar gaan we leren, ontdekken, experimenteren en wennen; een nieuwe cultuur, een nieuwe taal, een nieuwe school, een nieuw bedrijf, een nieuw thuis, nieuwe buren, nieuwe vrienden, nieuwe samenwerkingen. Een flinke uitdaging die we met liefde en vertrouwen aangaan. De basis staat, de vergunning is op orde, de infrastructuur ligt er en er is getekend voor het huis, land en bedrijf! 

Neem een kijkje op de website van onze Portugese Quinta. Jullie zijn hartstikke welkom om ons de komende jaren te bezoeken met jezelf, je gezin, je familie, je vrienden of collega’s. De komende maanden gaan we voorbereiden en vanaf 1 april gaan we open. Binnenkort meer over de plek en hoe we deze willen ontwikkelen! 

Liefs, Thomas & Moniek

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 28-01-2024 / Copyright © Quinta Valbom